Purewhite is nu Pure PAth

Collectie SS'24 ‘Till Now and Beyond’ onderstreept de nieuwe weg.

Pure Path is de nieuwe naam van Purewhite, het succesvolle, grensverleggende herenkledingmerk dat in 2008 begon met het maken van witte overhemden. Inmiddels biedt het merk een complete collectie. Tijd voor een andere naam vonden de eigenaren. Een die nog beter uitdrukking geeft aan hun oorsprong, visie en ambitie. De gloednieuwe Spring Summer Collectie ’24 ‘Till Now and Beyond’ onderstreept die nieuwe weg op krachtige wijze.

Puur eerbetoon

Ruim 15 jaar geleden begonnen drie ondernemende jonge mannen op een zolderkamer met het modemerk dat nu verdergaat onder de naam Pure Path. Het was en is hun ambitie om stijlvolle, smart-casual en veelzijdige fashion te creëren die moderne mannen inspireert en empowered om hun hun eigen pad te volgen. De kwaliteit en uitstraling van de kleding zijn net zo compromisloos als de eigenaren zelf: ze willen het beste uit het leven halen en anderen meenemen in hun verhaal.

Deze eerste Pure Path Spring Summer Collectie ‘24 is een puur en krachtig eerbetoon aan de persoonlijke levensreis van de eigenaren van het merk. In alle vezels voel je de optimistische en avontuurlijke spirit van Pure Path.